Transportul hipomobil și motocultoarele – o sursă „sigură” de pericol, pe drumurile publice

0
68
  Pe perioada caldă, în special în sate, mulți cetățeni circulă cu transportul hipomobil sau cu motocultoarele, fie ca mijloc de deplasare, fie pentru activitățile din gospodărie. Din motivul vizibilității slabe a acestora pe traseu, în special noaptea sau în condiții meteo nefavorabile și prin faptul că nu de fiecare dată le sunt clare manevrele, aceștia sunt predispuși la implicarea în accidente rutiere.
 În acest sens, colegii noștri au organizat întâlniri, în timpul cărora le-au vorbit cetățenilor despre modul de deplasare pe drumurile publice, echipamentul pe care aceștia trebuie să-l poarte atunci când conduc astfel de mijloace de transport, dar și despre normele tehnice.
Accentul s-a pus inclusiv pe interzicerea consumului de alcool înainte de a porni la drum, respectarea regulilor de transportare a copiilor și a încărcăturilor. (SURSA: Inspectoratul de Poliție Soroca)
Articolul precedentIurie Tănase: “Unii sunt deranjați de faptul că sunt un funcționar care fac față lucrurilor”
Articolul următorPeople in Need Moldova a lansat un nou proiect la Soroca / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.