Traficul poștal internațional a fost redeschis pentru 51 de țări: Află spre/din care desinații poți trimite/primi scrisori și colete

0
174

Poșta Moldovei colectează trimiteri poștale spre 51 de destinații, inclusiv SUA. Expedierea tuturor categoriilor de trimiteri poștale este posibilă atât pe cale terestră cât și pe cale aeriană, în dependență de orarul curselor și capacitatea disponibilă de transportare, spre următoarele destinații, searată într-un comunicat al Întreprinderii de Stat.

Iată țările în care pot fi trimise și din care pot fi recepționate trimiterile poștale:

Sursa: poșta.md

În comunicatul întreprinderii se menționează însă că, administrațiile poștale din lume nu pot garanta termenii de livrare, dar nici oferirea confirmărilor de livrare în țările unde este instituită perioada stării de forță majoră.

Activitatea poștei a fost afectată de pandemia de COVID-19. Primul caz de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova a fost înregistrat la 7 martie, iar la 17 martie autoritățile din RM  au instaurat Stare de Urgență pe un terment de 60 de zile. În acestă perioadă activitatatea mai multor instituții și unități economice din țară a fost sistată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.