TOP trei filme de comedie pe care le puteți viziona în zilele de odihnă / VIDEO

0
94

În prezent fiecare dintre noi este zguduit în interior din cauza războiului ruso-ucrainean. De aceea, pentru a vă lua gândurile negative și ca să vă alintați sufletele, vă propunem TOP trei cele mai bune filme de comedie.

1. Eliberați-l pe Guy

Gen: Comedie, Acțiune, SF
Premiera: 11 august 2021
Ryan Reynolds – la fel de amuzant cum îl știam deja – joacă rolul lui Guy, un casier bancar ce duce o viață de rutină până când descoperă că e, de fapt, un personaj figurant într-un joc video. Însă, atunci când dezvoltatorii decid să șteargă jocul și întregul său univers este pus sub amenințare, Guy decide să rescrie povestea. Cu ajutorul lui Molotov Girl (Jodie Comer), el devine eroul stângaci de care nimeni nu știa că are nevoie.

Free Guy este o combinаție între Ziua Cârtiței și Grand Theft Auto sаu Westworld, iar regizorul Shawn Levy a creat un fin echilibru între omagiu și reinventare în producția descrisă de revistа Wired drept „cultura pop într-un blender”. Prin referințele la tot ce mișcă pe Twitch și TikTok, dar și la…Mariah Carey, stilul umoristic ne аmintește de seriа Deadpool a carismаticului Reynolds.

Deși, la primа vedere, peliculа pare un film de comedie lejer, probabil că mesajul va fi ceva mai complex decât lasă trailerul să se vadă. Orice planuri ți-аi face în următoаrele zile, nu uitа să treci în planificator și filmul Free Guy!

2. Qeenpins

Gen: Comedie
Premiera: 10 septembrie 2021
Printre comediile de top din 2021, este și Queenpins. Fiind bazat pe fapte reale, filmul transmite povestea a două prietene: Connie (Kristen Bell), o casnică suburbană plictisită și dezamăgită, și JoJo (Kirby Howell-Baptiste), o vloggeriță cu mari aspirații. Cum au ajuns ele să-și transforme pasiunea pentru cupoanele de reduceri în cea mai mare schemă frauduloasă de acest fel din istoria Statelor Unite și să le dea de furcă amatorilor de pe urmele lor, rămâne de văzut.

Queenpins este al treilea proiect comun pentru cele două actrițe, care și-au mai dat replica în The Good Place și Veronica Mars. În plus, filmul reunește și alți actori de comedie cu un umor inconfundabil, precum Vince Vaughn și Jack McBrayer, dar marchează și debutul actoricesc al cântăreței Bebe Rexha. Dacă vrei să vezi una dintre cele mai tari comedii din 2021, fii sigur că anume acest film e pentru tine.

3. Falling for Figaro

Gen: Comedie, Romantic
Premiera: 1 octombrie 2021
Plasată în lumea competițiilor de operă, Falling for Figaro era una dintre cele mai așteptate comedii romantice ale anului 2021. Filmul prezintă povestea lui Millie (Danielle Macdonald), o tânără de succes care decide să-și ia un an liber și să se mute din Londra tocmai în Highlands, Scoția, pentru a-și urma visul de a deveni cântăreață de operă.
Așa ajunge să ia lecții de canto de la temuta Meghan Geoffrey-Bishop (Joanna Lumley), renumită pentru talentul ei, dar și pentru temperamentul vulcanic. Aici îl întâlnește cu Max (Hugh Skinner), iar cei doi devin rivali de temut. Sau poate nu?

Comedia este pe mâini bune și la capitolul regie, Ben Lewin fiind unul dintre cei mai prolifici regizori de la ora actuală. Nu rata Falling for Figaro! Cu siguranță este una dintre acele comedii de văzut în cuplu, așa că ai putea chiar să-ți surprinzi partenerul cu o invitație la film!
sursa: verandamall.ro/blog/filme-comedie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.