Tinerii din Soroca sunt invitați la Tabăra de Vară „YOUthAct — Tinerii pentru Justiție”

0
36

PNUD Moldova te invită să participi la Tabăra de Vară „YOUthAct — Tinerii pentru Justiție” care se va desfășura timp de 5 zile, în perioada 28 iunie — 2 iulie 2021. La tabără vor participa 28 de tineri (câte 7 persoane per regiune) din raioanele Criuleni, Cimișlia, Soroca și municipiul Comrat, absolvenți ai claselor a IX-a, a X-a și a XI-a. Toate cheltuielile aferente organizării vor fi acoperite de proiectul „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, finanțat de Suedia, informează medium.com

Scopul taberei este de a spori înțelegerea elevilor despre subiectul drepturilor omului și mecanismelor de protecție a acestora, precum și a sistemului de justiție național. Astfel, într-o manieră interactivă și participativă, tinerii își vor îmbogăți cunoștințele, dezvolta gândirea critică și vor dobândi abilități importante pentru a se informa corect și temeinic despre sectorul justiției. Tabăra de vară #YOUthAct va contribui la formarea unei noi generații de apărători ai drepturilor omului, implicați activ social și civic.

Dacă ți-am trezit curiozitatea și ești dornic să descoperi un domeniu nou și extrem de interesant, înscrie-te la tabără de vară #YOUthAct. Până la data de 15 iunie completează formularul de participare care poate fi accesat AICI, iar ulterior, în baza criteriilor indicate în Regulamentul de participare, 28 tineri (câte 7 persoane per regiune) vor fi selectați pentru participare la tabără. Pentru mai multe detalii, ne poți scrie pe adresa de e-mail: info@proimagine.md.

*Toate activitățile/ateliere de lucru din cadrul taberei de vară se vor desfășura în limba română. Organizatorii își rezervă dreptul de a schimba formatul evenimentului, în funcție de recomandările și restricțiile aferente situației epidemiologice din țară la momentul pregătirii și desfășurării taberei.

Activitatea dată se înscrie în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție”, implementat de PNUD, cu suportul financiar al Suediei.

SURSA: medium.com

Articolul precedentÎn acest an, ziua de 1 iunie este lucrătoare
Articolul următorDoi bărbați au fost reținuți de polițiștii din Soroca pentru comiterea unui jaf
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.