Tabără de vară la Florești: Activități educative și distractive pentru copii

0
64

În perioada 17-30 iunie, Biblioteca pentru copii Florești organizează cea de-a cincea ediție a Taberei de Vară Friendship CAMP, un eveniment dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.

Sub deviza „Învățăm prin joacă”, tabăra propune o varietate de activități menite să îmbine distracția cu educația. Pe parcursul celor două săptămâni, participanții vor avea ocazia să se implice în lecturi captivante, jocuri interactive, concursuri și activități educative diverse.

Programul taberei este bogat și variat, incluzând ore de programare pentru cei mici, ateliere de creație unde imaginația va prinde viață, și multe alte surprize. Activitățile se vor desfășura zilnic, între orele 10.00 și 13.00, în incinta Bibliotecii pentru copii Florești, situată pe strada Libertății nr. 1.

Prin această inițiativă, Biblioteca pentru copii Florești își propune să ofere o alternativă plăcută și educativă pentru timpul liber al copiilor, contribuind la dezvoltarea lor intelectuală și socială într-un mediu prietenos și stimulativ.

Pentru înscriere și informații suplimentare, părinții sunt invitați să contacteze organizatorii la numerele de telefon 069037439, 060438380 sau 250-2-2-48.


  • ETICHETE
  • DC
Articolul precedentSectorul Poliției de Frontieră Soroca a fost desemnat cel mai bun din republică / VIDEO
Articolul următorDigitalizarea educației la liceul „Constantin Stere” din Soroca: Un exemplu de succes

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.