Sute de copii se vor odihni în tabăra „La Dumbravă”, dar prețul unui bilet este diferit

0
2709

  Începând cu data de 3 iulie, tabăra de odihnă pentru copii „La Dumbravă” își deschide ușile pentru câteva sute de copii, cărora le-au fost create condiții optime pentru odihnă și relaxare, după un an de studii solicitant.

În total, „La Dumbravă” vor fi bineveniți 600 de copii, în două schimburi. Conform deciziei autorităților raionale, 150 de bilete de odihnă vor fi compensate în proporție de sută la sută, 410 de bilete vor fi compensate în proporție de 80 la sută și 40 de bilete se vor achita integral.

Altfel, costul integral al unui bilet de odihnă este de 3.100 de lei, iar această sumă va fi achitată doar pentru schimbul trei și în dosar dacă vor fi nu mai puțin de 250 de solicitări. Doritorii se pot adresa la contabilitatea taberei, biroul 310 (consiliul raional)

 


Articolul precedentCe salarii au preoții în România și Republica Moldova. Arhiepiscopii câștigă cât un ministru
Articolul următorStadionul raional de la Rublenița rămâne în paragină
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.