Succes remarcabil pentru un elev din Soroca la concursul „CHIMIA, știința vieții” din Galați

0
1699

Cătălin Mușcinschi este un tânăr ambițios din Soroca care a participat la concursul regional „CHIMIA, știința vieții” găzduit de Liceul „TRAIAN VUIA” din Galați. Competiția a fost structurată în trei secțiuni, iar Cătălin s-a remarcat în mod impresionant obținând premiul cel mare în secțiunea „Chimia prin experimente”. 

Concursul „CHIMIA, știința vieții” este o competiție școlară anuală ce se desfășoară la liceul „TRAIAN VUIA” din Galați. Ediția a 7-a a acestui eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru elevii pasionați de chimie de a-și demonstra cunoștințele și abilitățile în acest domeniu fascinant.

„Este deosebit de lăudabil că am obținut premiul mare și că juriul a apreciat lucrarea mea. Sunt nespus de fericit că la sfârșit de an școlar am fost onorat cu așa distincție frumoasă. Concursul a fost desfășurat în România. Acest premiu mă motivează să continui să îmi dezvolt abilitățile și să particip și la alte concursuri”, ne-a spus Cătălin Mușcinschi, deținătorul premiului mare.
„Rezultatele remarcabile ale elevilor reprezintă cea mai mare satisfacție pentru profesori. Dedicarea lui Cătălin față de subiectul chimie mă încântă profund. Îi doresc mult succes în tot ce face și îl voi sprijini mereu. Mulțumim Liceului “TRAIAN VUIA” Galați pentru apreciere și pentru acordarea acestui premiu”, a mai adăugat Valeria Manea, profesoara de chimie.
Scopul acestui concurs este de a promova interesul pentru chimie, de a încuraja cercetarea și descoperirea în acest domeniu, precum și de a încuraja interacțiunea și colaborarea între elevi și profesori. Le dorim cât mai multe realizări frumoase sorocenilor noștri!
  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentMaia Sandu a declarat că va candida pentru încă un mandat în funcția de președintă a Republicii Moldova
Articolul următorComisia pentru Situații Excepționale a decis: Tarifele la gazele naturale vor putea fi revizuite în procedură accelerată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.