STOP VOT! Află pe cine văd cititorii Observatorului de Nord la primăria Soroca, după alegeri

1
405

Observatorul de Nord a desfășurat un VOX POPULI printre cititorii săi din Facebook, pentru a afla preferințele cititorilor, referitor  la cea mai potrivită candidatură pentru fotoliul de primar al municipiului Soroca.

Astfel, din 30 septembrie, când a fost publicată întrebarea, cititorii puteau vota pentru unul dintre cei 12 candidați electorali înregistrați în campania electorală. Astăzi (ora 15.30) spunem STOP VOT și facem totalul votului la care au participat 468 de persoane.

  • Cele mai multe voturi – 114 sau circa 24,3% – le-a obținut Ion Babici, candidatului BE ACUM DA și Pas;
  • Pe locul doi cu 68 de voturi (14,5%) este Alexandru Cimbriciuc, candidat din partea PUN;
  • Top 3 este încheiat de candidatul independent Victor Său cu 60 de voturi (12,8%).
  • Ceilalți candidați au obținut între 45 și 10 voturi.

Vedeți clasamentul:

Amintim că la 20 octombrie, în Republica Moldova, vor avea loc alegerile locale generale, când cetățenii cu drept de vot vor alege primarii, consilierii locali și consilierii raionali. Fiecare alegător va primi câte trei buletine de vot.

1 COMENTARIU

  1. pe viitor ar fi mai bine sa comandati un sondaj profesional pe linga institutele de cercetari,,,sa fie un pic ceva mai aproape de adevar. Chiar ar fi binevenit sa avem un sondaj inainte de alegeri. Insa, acest asa numit sondaj pe facebook nu este de loc elocvent si duce mai mult electoratul in eroare. Trebuia sa trageti un exemplu din acel precedent de la alegeri parlamentare si sa nu mai faceti asa sondaje )) La primul tur candidatul de pe locul 7 va fi pe locul 1))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.