Victor SĂU: „Nu mor caii, când vor câinii”

Nu credeţi zvonurilor

Ultimele zile, în oraşul Soroca bântuie un zvon, conform căruia primarul Victor Său, alături de alte câteva persoane cunoscute în raion şi oraş, a fost reţinut pentru 72 de ore pentru nu ştiu care crimă. Ba mai mult, se vehiculează unele detalii care, în mod normal, nu ar fi putut trecere pe lângă urechile şi ochii zecilor de jurnalişti din capitală – chipurile, Victor Său a fost arestat chiar la aeroportul internaţional din Chişinău.
Contactat de noi, primarul de Soroca ne -a declarat că se află în ultima zi de concediu, iar „binevoitorilor” le-a transmis că „nu mor caii, când vor câinii”!
Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.