Jean-Claude Juncker i-a promis Ucrainei război şi ruinare

Postul de televiziune al Ministerului Apărării din Rusia Zvezda a comunicat pe 9 septembrie: „Pe Ucraina probabil o aştepată război civil şi ruinare totală, la fel cum e acum în Siria. De această părere este şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker”. Articolul este întitulat „Comisia Europeană i-a promis Ucrainei soarta Siriei”.

 

Screenshot de pe site-ul Zvezda
Screenshot de pe site-ul Zvezda

 

Traducerea ştirii TV Zvezda:

 

Comisia Europeană i-a promis Ucrainei soarta Siriei

 

Pe Ucraina probabil o aştepată război civil şi ruinare totală, la fel cum e acum în Siria. De această părere este şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

În cadrul sesiunii Parlamentului European Juncker a precizat că situaţia în Ucraina se poate înrăutăţi brusc în orice moment.

 

Această ştire a fost difuzată de publicaţiile Iujnîi Federalnîi, newstes.ru, etc.

 

Screenshot de pe site-ul Iujnîi Federalnîi
Screenshot de pe site-ul Iujnîi Federalnîi

Traducerea titlului ştirii:

 Comisia Europeană a pronunţat un verdict neîmbucurător pentru Ucraina: Kievul poate repara situaţia numai îndeplinind o condiţie

 

Screnshot de pe site-ul newstes.ru
Screnshot de pe site-ul newstes.ru

Traducerea ştirii Newstes.ru:

 Comisia Europeană a pronunţat un verdict neîmbucurător pentru Ucraina: Kievul poate repara situaţia numai îndeplinind o condiţie

 Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a prezis Ucrainei soarta Siriei. Aceste concluzii au fost prezentate în cadrul sesiunii Parlamentului European.

În realitate, reprezentanţii Comisii Europene nu i-au prezis Ucrainei soarta Siriei, la fel cum nu i-au prezis nici ruinare economică sau război civil.

Şeful Comisiei Europene a prezentat, la 9 septembrie, un nou plan pentru UE privind plasarea refugiaţilor din punctele fierbinţi ale lumii, amintind şi de Ucraina. Replica respectivă se referea la aceea că UE nu trebuie să facă deosebire între musulmani, creştini sau ţara de origine a migranţilor, pentru că refugiaţi pot apărea în orice moment din orice colţ al lumii.

„Nu putem lăsa Italia, Grecia şi Ungaria faţă în faţă cu această problemă, ca de altfel, nici pe ceilalţi membri ai UE. Dacă acum se salvează cu fuga refugiaţi din Siria şi Libia, mâine în locul lor ar putea fi ucrainenii”, a menţionat Juncker. În afară de aceasta, şeful Comisiei Europene a relatat despre asistenţa economică acordată Ucrainei de către UE şi despre aceea cum Ucraina ar trebui ajutată pe viitor, pentru a contribui la derularea reformelor şi bunăstarea ţării.

Textul integral al discursului poate fi citit aici:

36.4

 

Originalul articolului în limba rusă poate fi văzut aici:

http://www.stopfake.org/rossijskie-smi-slovami-zhan-kloda-yunkera-poobeshhali-ukraine-vojnu-i-razruhu/

 

Comentarii

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

*