Starea de urgență a fost prelungită până la 15 februarie. Vezi ce prevede aceasta.

0
57

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis că Starea de urgență se prelungește până la 15 februarie. În această ordine de idei facem și unele explicații.

Astfel, începând cu ziua de sâmbătă, 16 ianuarie,  se admite reluarea competițiilor sportive fără spectatori, desfășurate în aer liber și în spații închise de către Federațiile Sportive Naționale, acreditate de către Ministerul Educației Culturii și Cercetării.  Pe de altă parte,  se interzice în continuare activitatea cluburilor de noapte, a discotecilor, ringurilor de dans și altor unități comerciale de acest tip. La fel, restaurantele și cafenelele vor activa de la ora 07:00 până la 22:00. Moldovenilor li se interzice prezența în incinta cinematografelor, a sălilor de concerte și a caselor de cultură, cu excepția teatrelor, care vor putea să desfășoare activități.

 

 

 

Articolul precedentDe mâine vor fi reluate zborurile spre Moscova
Articolul următorPlanul național de imunizare anti COVID-19 a fost aprobat de CNESP
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.