Starea de Urgență a fost prelungită cu încă 60 de zile

0
115

  La ședința de astăzi, executivul de la Chișinău, în baza deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale, a prelungit Starea de Urgență cu încă 60 de zile, începând cu 4 februarie.

   „Urmare a deciziilor adoptate de CSE, pe perioada țării de urgență au fost create mai multe mecanisme care au permis gestionarea eficientă a multor procese și domenii afectate de războiul din Ucraina. Prelungirea stării de urgență va permite utilizare acestora în continuare, cum ar fi aprovizionarea țării cu energie electrică și gaze naturale, gestionarea fluxului de refugiați, asigurarea securității în țară și atenuarea riscurilor la securitate anațională în contextul războiului hibrid”, a menționat ministra afacerilor interne, Ana Revenco.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentLa data de 1 februarie 2023, în raionul Soroca sunt înscriși de alegători înscriși 75.743 de cetățeni, în raionul Florești – 68.509 de cetățeni și în raionul Drochia – 66.533 de cetățeni. 
Articolul următor„Ai zece minute să te gîndești, altfel, pozele ajung la familia ta”. Schema de șantaj, pusă pe roate de mai mulți pușcăriași, inclusiv de la penitenciarul nr.6 din Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.