Italia: Discotecile şi stadioanele se vor redeschide abia în martie 2021!

0
291
imagine simbol
imagine simbol

   Pentru Italia, ţară grav afectată de noul coronavirus se văd şi semne bune. Chiar dacă blanţul zilnic este în continuare unul dur, cei ce acolo fac planurile pentru reluarea unei vieţi cât de cât normale. Dar va trece multă vreme până când se va putea reveni la obişnuinţa dinaintea apariţiei epidemiei de COVID-19.

Conform planului dezvăluit de presa din Italia şi preluat de Marca, pe stadioane şi la discoteci se va putea merge abia din martie 2021, iar după acest moment va mai rămâne să fie redeschise total graniţele. Serie A este într-o situaţie dramatică, iar pierderile calculate sunt imense. Deocamdată, în mai multe oraşe au fost redeschise librăiile şi magazinele de papetărie şi urmează să fie repornite unele companii agricole şi industriale.

   Pe 31 mai ar trebui să înceapă Serie A şi restul ligilor de fotbal suspendate, dar meciurile vor fi jucate fără spectatori. De altfel momentul în care lumea va putea umple arenele este amânat pentru o perioadă foarte lungă. La şcoală se va merge din septembrie, dar sunt vizate doar liceele şi facultăţile, în timp ce pentru restul categoriilor încă nu s-a avansat nicio dată.

SURSA. Jurnal.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.