Diego Simeone – cel mai plătit antrenor de fotbal. Încasează 43.200.000 euro anual euro

0
37

Francezii de la L’Equipe au realizat topul celor mai bine plătiţi antrenori din fotbal. Cel mai mult câştigă Diego Simeone, tehnicianul celor de la Atletico Madrid, care este remunerat cu 43.2 milioane de euro brut pe sezon, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Următorii clasaţi sunt din Premier League, Pep Guardiola (Manchester City), cu 23.28 de milioane de euro brut pe an, Jose Mourinho (Tottenham Hotspur) şi Jurgen Klopp (Liverpool), amândoi cu 17.52 de milioane de euro brut pe an. Pe locurile 5 şi 6 sunt Zinedine Zidane (Real Madrid), care primeşte 16.8 milioane de euro brut pe an, şi Antonio Conte (Inter Milano), 16.65 milioane de euro brut pe an. Antrenorul numit recent la Barcelona, Quique Setien, este remunerat cu 6 milioane de euro pentru fiecare stagiune.

SURSA: mediafax.ro

Articolul precedentVeste bună: basarabenii îşi vor putea redobândi cetăţenia română în regim normal.
Articolul următorSâmbătă, duminică și luni: ATENȚIE LA FURTURI
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.