Rafael Nadal, a distrus în carieră…ZERO RACHETE

0
34
Să distrugi o rachetă înseamnă să nu îți poți controla emoțiile.
Să distrugi o rachetă înseamnă să nu îți poți controla emoțiile.

Liderul mondial Rafael Nadal (33 de ani) afirmă că educația primită din partea familiei a avut un rol esențial în clădirea jucătorului care este astăzi.

Între o sesiune de pregătire și un meci demonstrativ, Nadal a găsit răgazul de a discuta cu jurnaliștii de la El Pais, transmite Știri.md cu referire la gsp.ro. „Să nu ai niciun dubiu înseamnă să ai o doză de aroganță. Mie îmi place să îmi pun întrebări pentru că tenisul este un sport în care lucrurile pot lua rapid turnuri inedite.  Ăsta e unul dintre lucrurile care îl face măreț”, au fost cuvintele prin care Rafa și-a câștigat interlocutorii.

Nadal a fost întrebat despre numărul rachetelor pe care l-a rupt în carieră: „Zero! Familia mea nu m-ar fi lăsat. Să distrugi o rachetă înseamnă să nu îți poți controla emoțiile.” O altă temă abordată în interviu a fost cea a impactului pe care îl au victoriile și înfrângerile asupra unui sportiv de asemenea calibru: „Nu știu pe care le trăiesc mai intens. Depinde de moment. Din păcate, în viață momentele negative rămân au un impact mai mare. În tenis este diferit. Cred că momentele de bucurie de la finalul victoriei au fost mai puternice decât cele de furie”.

SURSA: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.