ŞOC în fotbalul european! Ronaldo pleacă de la Juventus şi semnează cu un alt club uriaş pentru a câştiga din nou Liga Campionilor

0
180
Foto:improvedfootball.com

Finalul de săptămână aduce informaţii surprinzătoare în presa din Spania. Deşi s-a răspândit zvonul că Pep Guardiola va ajunge, cel mai probabil, în vară, la Juventus, alături de Cristiano Ronaldo, se pare că starul portughez va schimba şi el echipa la finalul sezonului, scrie timpul.md.

În sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a cucerit două trofee alături de Juventus, titlul şi Supercupa Italiei, însă principalul obiectiv al starului portughez era Liga Campionilor. De altfel, şi oficialii clubului urmăresc acelaşi lucru în actualul sezon, care ar putea fi ultimul pentru Ronaldo la Torino.

În cazul în care nu va cuceri Liga Campionilor, portughezul va pleca de la Juventus la finalul acestei stagiuni. După ce a cucerit titluri în Anglia, în Spania şi în Italia, Ronaldo vrea să se impună acum şi în Bundesliga, unde, conform jurnaliştilor spanioli, este aşteptat de Bayern Munchen pentru a face cuplu în atac alături de Robert Lewandowski. Totul face parte din planul bavarezilor de a renaşte pe plan european şi de a câştiga din nou Liga Campionilor, ultima fiind cucerită în 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.