Zi neagră pentru gazde, în etapa inaugurală a campionatuui raional

0
185

Meciuri cu multe goluri, cu multă luptă, cu cartonașe roșii, cu intervenția organelor de ordine, în prima etapă a campionatului raional la fotbal. Semnificativ este și faptul că gazdele au fost superioare oaspeților repurtând victorii în toate cele patru partide.

Meciul-vedetă a fost cel de la Soroca, în care „orășenii” au învins cu un scor de hochei campioana en-titre. Din celelalte rezultate menționăm victoria fotbaliștilor din Visoca: FC SOROCA-STEAUA (Racovăț): 4-3; PRIETENIA AGRO-FC STOICANI: 4-1; FC BĂDICENI-TULTEHCOM (Șolcani): 3-1; FC VISOCA-FC RUBLENIȚA: 1-0. Clasamentul provizoriu are patru lideri, dar etapa a doua poate schimba configurația or, luptele adevărate abea încep:

Etapa a II se va disputa în această duminică, cu începere de la ora 10:00 și programează un alt meci interesant, Prietenia Agro-FC Soroca. În celelalte meciuri se întâlnesc FC Stoicani-FC Rublenița, STEAUA-FC Bădiceni și RULTEHCOM-FCVisoca.

(Dan AOLEI)

Articolul precedentDepartamentul francez Vendée, exemplu și pentru Soroca (III)
Articolul următor„Inter” câștigă și rămâne pe podium
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.