(GALERIE FOTO) Echipa „STEAUA” din Racovăț a primit medaliile de aur!

Succes mare și meritat al echipei de fotbal din satul Racovăț, care al doilea an consecutiv și pentru a treia oară în istoria contemporană a campionatelor raionale, a obținut titlul de campioană a raionului.

Altfel, în penultima etapă a competiției, elevii antrenorului Petru Ciobanu au obținut o victorie clară în fața formației „Fulger” din Cremenciug, scor 5-3. Meciul a fost la discreția gazdelor, care au irosit (îndeosebi prin Mihai Nartea) încă, cel puțin, cinci ocazii clare de gol. La sfârșitul meciului, echipa-campioană a primit medaliile de aur și felicitările celor prezenți. La ceremonia de omagiere a campioanei au participat vice-președinții raionului Vladimir Nicuță și Iurie Todirean, primarul satului Racovăț, Ion Borozan și președintele Asociației raionale de fotbal, Radu Ghilas.

Vă propunem o galerie foto de la eveniment!

 

 

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.