„Steliștii” de la Racovăț au demonstrat că fotbalul îi iubește pe cei puternici și consecvenți

Dacă în numărul trecut scriam că racovițenii au un program lejer și că sunt aproape de un nou titlu, înfrângerea sorocenilor în meciul de duminica trecută a grăbit „procesul” și, cu două etape până la finalul competiției, elevii lui Petru Ciobanu primesc felicitările de rigoare.

Ce-i drept, finalul de campionat a fost mai șovăielnic pentru campioană, dar… ce mai contează acum! Din alte rezultate merită atenție victoria echipei din Visoca, care „s-a trezit” prea târziu și nu poate conta la mai mult decât penultimul loc: SOROCA-RULTEHCOM: 3-6; VISOCA-BĂDICENI: 4-0; FULGER-PRIETENIA AGRO: 1-5; RUBLENIȚA-STEAUA: 1-5. Astfel, cu două etape înainte de finalul competiției nu este clar doar cine va ocupa locurile II și III:
Duminică, 30 septembrie, au loc meiurile penultimei etape, în care se întâlnesc Bădiceni-Soroca, Rultehcom-Rublenița, Steaua-Fulger și Ocolina-Prietenia Agro. (Dan AOLEI)

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.