Colaboratorii penitenciarului nr. 6 din Soroca au câștigat Cupa Transmisibilă ANP la minifotbal

Recent la Chișinău a avut loc finala campionatului la minifotbal între angajații sistemului administrației naționale a penitenciarelor. Meciul face parte din Spartachiada ANP, iar printre finaliștii care au jucat pentru cupă au fost colaboratorii penitenciarelor din Soroca, Tighina, Goian, Cricova, Cahul și Chișinău. Sorocenii s-au dovedit a fi cei mai buni, urmați de echipa penitenciarului nr. 13 din Chișinău și Penitenciarul nr.15 din Cricova. Echipa din Soroca s-a ales cu diplomă de gradul I și Cupa Transmisibilă ANP. În cadrul aceluiași eveniment au fost desemnați cel mai bun atacant Igor Balan (Soroca), mijlocaș Victor Rău (Chișinău) și portar Victor Ionița (Soroca). „Cei mai buni jucători vor participa în perioada 24-28 septembrie 2018, la Spartachiada CSC „Dinamo” la minifotbal între echipele structurilor de forță din țară” se menționează în comunicatul Serviciul mass-media al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.