Incredibil! Moldoveanul Radu Albot este semifinalist la dublu la US Open

Cel mai bun tenisist moldovean dintoate timpurile, care ocupă un loc în primii 100 din ATP, a ajuns până în semifinalele turneului de Mare Șlem din Statele Unite ale Americii – US Open 2018. Pentru a accese în careul de ași ai competiției, Radu în pereche cu tunisianul Malek Jaziri au învins în două seturi duetul anglo-brazilian Jamie Murray și Bruno Soares, cap de serie nr. 4, cu scorul 7:5 6:4. Pentru a accede în ultimul act al turneului, unde există șanse la un succes absolut inimaginabil, , perechea Albot – Jaziri va avea de înfruntat pe polonezul Lukas Kubot și brazilianul Marcelo Melo!

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.