Turneu în memoria lui Ion Braniște

În satul Racovăț a avut loc un turneu amical la fotbal, dedicat memoriei fostului fotbalist Ion Braniște. La competiția care s-a desfășurat pentru a treia oară au participat echipele de veterani din orașele Soroca și Sângerei, precum și echipa gazdă, care a și devenit învingătoare.

Astfel, fotbaliștii din Racovăț au învins veteranii din Soroca cu scorul de 6-4 și formația din Sângerei, 8-5. Locul II a revenit sorocenilor, care au remizat, 5-5, cu sângerenenii…

Turneul a fost organizat de primăria Racovăț și familia lui Ion Braniște, iar cei mai buni jucători au fost menționați cu premii și cadouri.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.