Încă trei puncte prețioase pentru floreșteni

Până când meciurile din Divizia Națională au fost „contramandate” pentru sfârșitul lunii iunie (din cauza meciurilor amicale ale selecționatei Republicii Moldova, unul dintre care, cu Republica Kongo, nu a mai avut loc), în celelalte eșaloane ale fotbalului moldovenesc au avut loc etapele ordinare.

Astfel, în Diviza A un nou succes au repurtat floreștenii, care au câștigat, la limită, în fața unei mai veche rivale: FC CAHUL 2005-REAL SUCCES: 2-1; GRĂNICERUL-VICTORIA: 1-2; SPARTA-CODRU: 2-3; FC SIREȚI-FC SÂNGEREI: 3-1, ISCRA-FC FLOREȘTI: 0-1; CF UNGHENI-SAXAN: 4-1.După șase etape clasamentul se prezintă astfel: Etapa cu numărul 7 va avea loc pe data de 16 iunie. Cel mai tare va fi, cu siguranță, meciul de la Cricova, în care „gazdele”, FC Florești, vor primi replica fotbaliștilor de la CF Ungheni, echipa de pe locul III.

La fel de interesante se așteaptă și partidele de la Sângerei, unde gazdele vor juca cu FC Codru, dar și meciul de la Sireți, dintre echipa din localitate și formația din Cahul. În celelalte meciuri se întâlnesc Real Succes-Iscra și Saxan-Grănicerul.

Dan AOLEI

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.