Minifotbaliștii din Vărăncău — cei mai buni în raionul Soroca

În sala de sport a LT „Petru Rareș” a avut loc întâietatea Școlii Sportive raionale Soroca la minifotbal printre sportivii născuți în anii 2002-2003. La competiția care a avut drept scop selectarea jucătorilor pentru selecționata de bază a școlii care ne reprezintă raionul în campionatul național, Zona de Nord, au participat echipe din filialele Nimereuca, Rublenița, Racovăț, Soroca și Vărăncău.

Întrecerile au decurs într-o atmosferă de fairplay, iar învingătoare a devenit echipa Filialei din satul Vărăncău. Pe următoarele locuri s-au situat filialele din Racovăț, Soroca, Rublenița și Nimereuca. Deținătoarele primelor trei locuri au fost menționate cu Diplome de gradul respectiv și premii bănești. Echipa învingătoare a evoluat în următoarea componență: Valentin Bădănău, Cristian Secrii, Ionuț Brăiescu, Ion Leșan, Ion Botnari, Andrei Palamarciuc, Ion Lescu, Nicolae Cosnicean, Serghei Constantinovici.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.