De la „senioare” până la „steluțe”…

0
25

Zilele acestea, în incinta Palatului de cultură din municipiul Soroca, a avut loc un turneu la jocul de dame dedicat Zilei Internaționale a Femeii, la care au participat senioarele, junioarele, cadetele, minicadetele (steluțele) sorocene. În competiția senioarelor locul I a fost ocupat de experimentata Ada Odajiu, urmată pe podium de Antonina Maxim — locul II și Valentina Botnari — locul III.

Printre junioare cea mai puternică s-a dovedit a fi Diana Sochircă (elevă la LT „Ion Creangă”) celelalte două locuri premiante revenind la fel elevelor acestei instituții de învățământ, Florentina Melnic și Anastasia Coțofană. La cadete competiția a fost câștigată de Cristina Roșca (elevă la LT „Petru Rareș”). Melisa Ceban (elevă la LT „Ion Creangă”) a ocupat locul II, iar Vlada Cazacu (elevă la LT „Constantin Stere”) a urcat pe treapta a III a podiumului de onoare. În categoria minicadete (steluțe) locul I a revenit Alexandrei Tâmco (elevă la LT „Constantin Stere”), pe locul II s-a situat Antonina Goreacii (elevă la LT „Ion Creangă”), iar pe locul III – Valeria Toporovschi (elevă la LT „Constantin Stere”).

Și Consiliul raional Soroca a organizat un turneu la jocul de dame, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, la care au participat reprezentantele sexului frumos. Locul I și de data aceasta a fost ocupat de doamna Ada Odajiu, celelalte locuri premiante revenind Dianei Sochircă — locul II și Antoninei Maxim — locul III.

Tatiana Melnic,
antrenoare-profesoară la Școala Sportivă din Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.