„CUPA DE IARNĂ” a fost câștigată de CF Soroca!

Prima competiție fotbalistică a anului, „Cupa de iarnă-2018”, a fost una fără istoric, or, conform calculelor, deținătoare a trofeului a devenit CF Soroca…

Sâmbăta și duminica trecută au avut loc semifinalele, în care fotbaliștii de la Racovăț au cedat, 2-4, în fața echipei de la Penitenciarul nr.6, iar viitorii câștigători, CF Soroca, a câștigat foarte greu, 3-2, în meciul cu elevii de Colegiul Tehnic Agricol. Finala mică, pentru locul III, a fost câștigată lejer de către racovițeni, care au surclasat formația de la CTAS, scor 9-3, iar în partida pentru locul I, CF Soroca a marcat cinci goluri „fără răspuns” în întâlnirea cu minifotbaliștii de la Penitenciarul nr.6, scor 5-0. Astfel, locuirile din clasament au fost următoarele: locul I — CF Soroca, locul II — Penitenciarul nr.6, locul III — Racovăț, locul IV — CTAS Soroca.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.