Sorocenii — premianți ai unui turneu republican

Pe 17-18 februarie, în incinta Centrului Federaţiei de Şah şi Joc de Dame din municipiul Chişinău s-a desfăşurat etapa I a Cupei Republicii Moldova dedicată antrenorului emerit Iosif Func.

La campionat au luat parte 77 de participanţi în grupele cu vârste seniori, juniori, cadeţi, minicadeţi, staruri din Chişinău, Tighina, Soroca, Bălţi, Criuleni, Cimişlia, Cahul, Călăraşi, Drochia şi Comrat. La grupa de vârstă seniori pe locul III s-a plasat Ada Odajiu.

La grupa de vârstă cadeţi tot pe locul III s-a plasat Maxim Repeşco de la Liceul “Ion Creangă”. La grupa de vârstă minicadeţi pe locul II s-a plasat Alexandra Tîmco de la liceul “Constantin Stere”.

Tatiana Melnic,

antrenor-profesor la Şcoala Sportivă din Soroca

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.