Soroceanul Vitalie Damașcan a semnat cu AC Torino

Ceea ce câteva zile în urmă era calificat drept zvon a devenit realitate. Soroceanul de 18 ani, Vitalie Damașcan, golgheterul campionatului Republicii Moldova a semnat un contract cu AC Torino, una din echipele cu tradiție din campionatul Italiei.

Astfel, Vitalie va juca „în cizmă” 3 ani și jumătate, cu posibilitate de prelungire a contractului. Presa italiană scrie că formația Sheriff din Tiraspol va încasa, în urma tranzacției, 1,5 milioane de euro, dar nu specifică care va fi salariul jucătorului.

Sursa: Arhiva personală

Conform contractului, Vitalie va fi jucătorul va fi al tiraspolenilor până în vară, iar după șase luni va face jocțiunea cu lotul AC Torino.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.