Ion Dosca a devenit pentru a 4-a oară campion mondial la jocul de dame printre veterani!

Cel mai titrat sportiv moldovean la jocul de dame din toate timpurile, Ion Dosca, a devenit pentru a 4-a oară campion mondial la jocul de dame printre veterani. În Bulgaria el a acumulat 14 puncte din 14 posibile. La turneu au participat 20 de sportivi.

La Mondialul din Bulgaria s-a remarcat și Cristina Zaruba, care a cucerit 2 medalii de aur la tineret, la probele rapid și bliț. De asemenea, echipa feminină a ocupat locul 2 la bliț, respectiv clasic și poziția a treia la secțiunea rapid. În total, Moldova a cucerit 9 medalii.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns