„Spicul” a „chișcat” chiar din prima etapă

O mai veche cunoștință a fotbaliștilor soroceni, FC Spicul din satul Chișcăreni, a început cu dreptul în debutul său pe prima scenă a fotbalului moldovenesc, obținând victorie în deplasare. Din celelalte meciuri trebuie menționat debutul dezastruos al „zimbrilor”, dar și al fotbaliștilor din Bălți și Orhei.

Pe de altă parte, continuă pasa neagră a „dacilor”, care au învins, la limită, în partida cu debutanta din Suruceni: FC PETROCUB-FC SPICUL: 0-1; FC DINAMO AUTO-ZIMBRU: 1-0; FC SFÂNTUL GHEORGHE-FC DACIA: 0-1; FC SHERIFF-FC ZAREA: 5-0; FC MILSAMI-SPERANȚA: 0-1. După prima etapă clasamentul poartă un caracter provizoriu, și totuși…

LOC ECHIPĂ MECI VICT. EGAL. ÎNFR.
1. SHERIFF 1 1 0 0
2. SPICUL 1 1 0 0
3. DINAMO-AUTO 1 1 0 0
4. DACIA 1 1 0 0
5. SPERANȚA 1 1 0 0
6. MILSAMI 1 0 0 1
7. SFÎNTUL GHEORGHE 1 0 0 1
8. ZIMBRU 1 0 0 1
9. PETROCUB-HÎNCEŞTI 1 0 0 1
10. ZARIA 1 0 0 1

Etapa secundă programează câteva meciuri foarte interesante, cum ar fi FC Zarea-FC Milsami, FC Dacia-FC Sheriff. Foarte interesant va fi, cu siguranță, și meciul de la Nisporeni, unde vor da piept formațiile care au rupt gura târgului în etapa inaugurală. În celelalte meciuri se întâlnesc FC Zimbru-FC Sfântul Gheorghe, FC Petrocub-FC Dinamo Auto.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.