Boxerul Vasile Belous din Unguri a câştigat medalia de bronz la campionatele europene!

Boxerul moldovean Vasile Belous (69 kg) s-a învrednicit de medalia de bronz. De altfel, Vasile Belous și Alexei Zavatin, alt boxer moldovean, care a avut o evoluţie bună au obținut dreptul să evolueze la Campionatul Mondial din anul curent, care va demara pe 23 august la Hamburg (Germania).

Medalia de bronz cucerită de Vasile Belous (29 de ani) este cel mai mare succes în cariera sa. Vasile Belous este angajat în prezent în echipa sportivă a Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al Ministerului de Interne. Este originar din Unguri (Ocnița), căsătorit, educă împreună cu soția doi copii.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.