Soroceanul Artiom Bruma aduce Cupa RM în curtea „dacilor”!

Meci viu disputat în finala Cupei Republicii Moldova la fotbal între juniori U-16, ediţia 2016-2017. Pentru dreptul de a-şi pune prestigiosul trofeu în vitrine au luptat mai vechile rivale — CSCT Buiucani-Dacia (Chişinău) şi Sheriff (Tiraspol), iar soarta meciului a fost pecetluită de golul marcat în minutul 14 de soroceanul Artiom Bruma.

Semnificativ este şi faptul că Cupa, medaliile şi Diplomele au fost înmânate învingătorilor de însuşi preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Ciobanu.

Amintim că şi în „meciul de aur” pentru titlul de campioni în categoria „seniori” s-au luptat aceleaşi formaţii, dar la echipele de maeştri mai puternici s-au dovedit a fi (la loviturile de departajare) fotbaliştii din stânga Nistrului.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.