Tinerii baschetbalişti de la „Soroca-Baschet” au câştigat un turneu republican

La Soroca a avut loc un turneu republican la baschet, dedicat Zilei copilului, Zilei Olimpice şi Deschiderii sezonului sportiv de vară.

La competiţia organizată de CR Soroca, federaţia raională de baschet şi Filiala din Soroca al CNO au participat patru echipe de băieţi din oraşele Orhei, Ocniţa, Drochia şi Soroca, născuţi în anii 2002-2003. În meciul decisiv echipa gazdă a învins formaţia din Ocniţa şi a câştigat turneul, iar în meciul pentru locul III baschetbaliştii din Drochia au fost mai buni decât rivalii din Orhei. În formaţia soroceană cel mai bun a fost desemnat Veaceslav Stahurschii…

Toţi participanţii la turneu au fost menţionaţi cu medalii şi diplome. Antrenorul Serghei Crudu mulţumeşte autorităţilor raionului Soroca pentru sprijinul acordat în organizarea competiţiei.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.