Locul I pentru echipa de volei a Inspectoratului de Poliţie Soroca

0
74

Pentru prima dată echipa de volei a Inspectoratului de Poliţie Soroca a luat locul I la o competiţie sportivă la care au participat echipe ale subdiviziunilor din alte raioane.

„Acest fapt reprezintă o onoare pentru toţi cetăţenii şi conducerea raionului”, a menţionat preşedintele raionului, Ghenadie Muntean, care a înmânat recent diplome selecționatei IP Soroca pentru promovarea imaginii pozitive a raionului la nivel republican, inclusiv pentru ocuparea locului I și a Cupei transmisibile din cadrul Spartachiadei MAI, ediția 2017.

“În fiecare an prin dispoziţia şefului Inspectoratului Naţional de Poliţie, în luna mai se petrec competiții la volei. În anul 2017 noi am fost gazda şi am primit echipe din Şoldăneşti, Floreşti, Rezina, Orhei şi Teleneşti, dintre care am ieşit învingători şi am ocupat locul I”, a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie Soroca, colonel de poliţie, Veaceslav Rusnac.

“Am jucat cu echipa Inspectoratului de Poliţie Cimişlia, unde am obţinut scorul de 2:0,  apoi cu echipa Inspectoratului de Poliţie Comrat, scorul 2:1, şi în final, am ieşit cu echipa Inspectoratului de Poliţie Străşeni, scorul de 2:0. Un poliţist pentru a-şi onora obligaţiunile de serviciu trebuie sa fie dezvoltat fizic, pentru a nu întâmpina dificultăţi în munca sa”, a precizat domnul Ruscac.

În cadrul IP Soroca activează o echipă de volei şi una la mini-fotbal, care va participa la o altă competiţie dedicată acestui gen de sport în luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.