BC “Soroca-Baschet” a terminat campionatul regulat pe locul I!

Şi în ultima partidă de pe teren propriu, cu formaţia din Donduşeni, elevii antrenorului Serghei Crudu au demonstrate că ocupă pe merit locul I şi că accederea în faza finală a competiţiei este o încununare a muncii depuse pe parcursul anilor.

Astfel, pentru a doua oară consecutive, sorocenii au marcat peste 100 de puncte, învingând în final cu scorul de 104-71! Cei mai buni marcatori de pe teren au fost Nicolae Siniţchi şi Artioma Grişcenco, care a acumulat câte 27 puncte, iar Mihail Sidelnicov şi-a înscris la active 20 de puncte… În play-offul competiţiei BS “Soroca-Baschet” va întâlni formaţia din Tiraspol. Partida va avea loc sâmbătă, cu începere de la orele 12.00.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.