BC “Soroca-Baschet”: ZECE VICTORII DIN TOT ATÂTA POSIBILE!

Încă o victorie, a 10 la număr!,  în campionatul Republicii Moldova, şi-au bifat în cont discipolii antrenorului Serghei Crudu.

În prezenţa a câtorva zeci de microbişti împătimiţi de acest sport şi gălăgioşi pe măsură, sorocenii au învins puternica formaţie din Sângerei (apropo, formată aproape în exclusivitate din baschetbalişti din capitală), scor 83-77.  Cel mai bun la învingători a fost Alexandru Macarov, care a acumulat 26 puncte, iar Artiom Grişcenco şi-a înscris la activ 22 de puncte… Următorul meci va avea loc sâmbătă, 25 februarie, când BC “Soroca-Baschet” va primi acasă replica baschetbaliştilor din Rîşcani. Începutul meciului la orele 12.00.

… Săptămâna trecută au avut loc şi meciurile din cadrul Campionatului RM, printre echipele U-14, Zona “Nord”. Formaţia antrenată de Seghei Crudu a evoluat la Drochia, alături de gazde şi formaţiile din Ocniţa şi Briceni. La Bălţi, în afară de gazde şi-au măsurat puterile echipele din Donduşeni, Râşcani şi Orhei. Primele echipe din ambele serii, şi anume U-14 Soroca, Ocniţa, Orhei şi Bălţi au câştigat dreptul de a participa în semifinalel competiţiei, care vor avea loc în luna martie. Echipa de start a sorocenilor a fost formată din Nikita Jidcov (recunoscut cel mai bun jucător al turneului), Vlad Ghiţina, Danila Klimenco, Pavel Corbu şi Kiril Maţenco.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.