BC “Soroca-Baschet”: ZECE VICTORII DIN TOT ATÂTA POSIBILE!

0
67

Încă o victorie, a 10 la număr!,  în campionatul Republicii Moldova, şi-au bifat în cont discipolii antrenorului Serghei Crudu.

În prezenţa a câtorva zeci de microbişti împătimiţi de acest sport şi gălăgioşi pe măsură, sorocenii au învins puternica formaţie din Sângerei (apropo, formată aproape în exclusivitate din baschetbalişti din capitală), scor 83-77.  Cel mai bun la învingători a fost Alexandru Macarov, care a acumulat 26 puncte, iar Artiom Grişcenco şi-a înscris la activ 22 de puncte… Următorul meci va avea loc sâmbătă, 25 februarie, când BC “Soroca-Baschet” va primi acasă replica baschetbaliştilor din Rîşcani. Începutul meciului la orele 12.00.

… Săptămâna trecută au avut loc şi meciurile din cadrul Campionatului RM, printre echipele U-14, Zona “Nord”. Formaţia antrenată de Seghei Crudu a evoluat la Drochia, alături de gazde şi formaţiile din Ocniţa şi Briceni. La Bălţi, în afară de gazde şi-au măsurat puterile echipele din Donduşeni, Râşcani şi Orhei. Primele echipe din ambele serii, şi anume U-14 Soroca, Ocniţa, Orhei şi Bălţi au câştigat dreptul de a participa în semifinalel competiţiei, care vor avea loc în luna martie. Echipa de start a sorocenilor a fost formată din Nikita Jidcov (recunoscut cel mai bun jucător al turneului), Vlad Ghiţina, Danila Klimenco, Pavel Corbu şi Kiril Maţenco.

Dan Aolei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.