Tricolorii au “urcat” tocmai pe locul 163!

Naționala Moldovei a urcat un loc în clasamentul FIFA şi actualmente este pe 163, în spatele unor reprezentative mai mult decât modeste ca Aruba, Grenada sau Malaysia și în fața unor naționale ca Singapore, Macedonia sau Kosovo.

Echipa antrenată de Igor Dobrovolschi a disputat un singur meci în acest an, amicalul cu echipa din Qatar, încheiat 1-1. Dintre adversarele Moldovei, în grupa D a campaniei de calificare, cea mai bună poziţie este ocupată de Țara Galilor — locul 12. Irlanda e pe 25, Austria — 34, Serbia — 51, iar Georgia pe locul 125.

Următorul meci al naționalei Moldovei va fi o partidă de verificare care va avea loc pe 20 martie împotriva lui San Marino…Clasamentul FIFA este condus de Argentina, urmată de Brazilia și Germania.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.