„Soroca-Baschet”: ŞI DIN NOU VICTORIE!

Continuă marşul triumfal al baschetbaliştilor soroceni în cel de-al doilea eşalon al baschetului moldovenesc. Spuneam în ediţiile trecute despre parcursul fără cusur în prima parte a campionatului a elevilor antrenorului Serghei Crudu, iar astăzi reconfirm parcursul extraordinar al baschetbaliştilor soroceni. Or, şi partea a doua a competiţiei BC „Soroca-Baschet” a început-o cu o victorie convingătoare.

Adversarul învins a fost formaţia din Bălţi „Basco”, poate cel mai de temut rival al liderului. Altfel, meciul a fost unul mai strâns decât o arată scorul, 74-60, or cei din capitala Nordului au fost chiar şi la cârma jocului. Desprinderea sorocenilor s-a produs în ultimul sfert al partidei, când şi-a spus cuvântului banca de rezerve celor de la „Soroca-baschet”, net superior celei de la bălţi. Vedeta meciului a fost, de departe, americanul Iacov Hights, care a fost pe teren toate cele 40 de minute şi care a acumulat 21 de puncte (apropo, antrenorul Serghei Crudu ne-a relatat că Iacov pleacă în SUA pentru ceva vreme). 17 puncte şi-a înscris la activ Alexandru Harevschi, iar „motoreta” echipei, Mihail Sidelnicov, s-a mulţumit cu doar 12 puncte acumulate.

Să mai menţionăm şi jocul excelent la recuperare a lui Vladimir Macarov… Mâine, 18 februarie, sorocenii joacă acasă cu formaţia din Sângerei. Începutul meciului la orele 12.00.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.