Încă 10 locuri premiante la un turneu republican!

În sala de lupte a Şcolii sportive raionale din Soroca a avut loc un turneu republican la judo şi sambo, la care au participat 106 luptători din 11 localităţi a Republicii Moldova. Şi de data aceasta, o evoluţie bună au avut-o sportivii soroceni, care au urcat pe podium de 10 ori.

dsc_0068

Cel mai răsunător succes a fost obţinut de sambistul Vadim Gheorghieş (antrenor Ştefan Dragan), care a ocupat locul I în categoria sa de greutate. Locurile II au fost ocupate de Timofei Cuiciuc (Vitalie Lohov), Ihtiandr Fedico (Vitalie Lohov) şi Vadim Şoimu (Ştefan Dragan). Pe treapta a III a podiumului au urcat Ion Damian, Gheorghe Gheorghieş, Cristian Bragarenco (toţi antrenaţi de Ştefan Dragan), dar şi judocanii Maxim Sarmanov (Serghei Tâmco), Bogdan Vrâncean şi Tristian Stimpovschi (ambii antrenaţi de Vitalie Lohov). Felicitări!

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.