Nicolae Siniţchi&K – deţinătorii Supercupei preşedintelui raionului!

Prognozele cunoscătorilor de baschet nu s-au adeverit – echipa lui Mihail Sidelnicov nu a repetat succesul din anul trecut, deşi a fost la câteva secunde de o nouă victorie. De data această Cupă transmisibilă şi-a adjudecat-o echipa condusă de Nicolae Siniţchii, care a învins cu scorul de 68-64 în minutele adiţionale or, în timpul regulamentar scorul a fost egal, 48-44.

Iată componenţa echipei învingătoare, care a întrat în posesia medaliilor de aur şi a a unui premiu bănesc: N.Siniţchii, A.Corbu, M.Petraşevschi, M.Cobzac, M.Surujiu, I.Morari, N.Dabija. Medaliile de argint şi un premiu bănesc au revenit lui M.Sidelnicov, A. Placsin, M.Cioca, D.Igumnov, S.Stahurschi, A.Vacari, C.Levodeanschi (care a fost şi coşghetera echipei în marea finală!). În meciul pentru locul III şi medaliile de bronz, formaţia în componenţa Iacov Hughs (căpitan), S.Său, D.Iavorschi, B.Lupu, N.Prudnicov, D.Romaşcan (cea mai bună dintre fete, în opinia mea), N.Jitniuc a învins echipa condusă de V.Baban, 56-34. Să mai menţionăm că toţi baschetbaliştii participanţi la acest turneu sun discipoli ai antrenorului Serghei Crudu.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns