Regele sportului şi-a desemnat laureaţii (GALERIE FOTO)

0
87

A devenit o frumoasă tradiţie ca la finele fiecărui an fotbalistic să se facă unele totaluri, iar CEI MAI BUNI să primească de la regele sporturilor ceea ce li se cuvine.

În acest an, ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în sala de festivităţi a LT “Petru Rareş”, iar despre importanţa evenimentului vorbeşte şi faptul că la înmânarea distincţiilor a participat conducerea de vârf a raionului Soroca, dar şi un înalt reprezentant al Federaţiei moldoveneşti de fotbal. Să mai menţionăm şi faptul că evenimentul a fost organizat de Asociaţia raională de fotbal (preşedinte Radion Ghilas) şi Consiliul raional Soroca, prin străduinţa specialistului în problemele sportului şi tineretului Andrei Jitniuc, iar în afară de fotbalişti au întregit atmosfera şi câţiva artişti amatori.

Ghenadie MUNTEAN, preşedintele raionului Soroca: Anul trecut a fost unul foarte productiv pentru fotbaliştii raionului, fapt pentru care mulţumesc tuturor diriguitorilor acestui frumos sport şi promit că şi în anul 2017 vom susţine fotbalul. Îmi face plăcere să afirm că avem în raion foarte mulţi fotbalişti talentaţi şi antrenori pe măsură”.

dsc_0017
Ghenadie MUNTEAN, preşedintele raionului Soroca

Vlad NICUŢA, vice-preşedintele raionului: Iubesc fotbalul, am fost mereu lângă echipele noastre şi voi face acest lucru în continuare. În opinia mea, cel mai răsunător success al anului 2016 a fost câştigarea Cupei RM printre amatori şi evoluţia bună a echipei Gimnaziului din Racovăţ la Cupa Guvernului”.

dsc_0018
Vlad NICUŢA, vice-preşedintele raionului

Mihai GRABCIUC, viceprimarul oraşului Soroca: Primăria Soroca a fost, este şi va fi alături de fotbal. Înţelegem însemnătatea acestui sport şi în măsura posibilităţilor vom pune umărul la prosperarea lui… Sunt foarte bucuros că şi în anul 2016, echipa oraşului Soroca a câştigat ttilul de campioană”.

dsc_0020
Mihai GRABCIUC, viceprimarul oraşului Soroca

Igor SOLTANICI, reprezentantul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal: Îmi face plăcere să felicit fotbaliştii şi antrenorii de fotbal din raionul Soroca cu această sărbătoare şi vă trimit un cuvânt de salut din partea conducerii FMF. Anul trecut a fost unul de succes pentru Dvs, iar cireaşa de pe tort a fost, cu siguranţă, participarea la Cupa Regională UEFA”.

dsc_0021
Igor SOLTANICI, reprezentantul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal

Radion GHILAS, preşedintele Asociaţiei raionale de fotbal Soroca: Anul 2016 a fost unul special pentru noi or, după mai mulţi ani de efort am reuşit să câştigăm principala competiţie printre amatori şi să reprezentăm cu succes Republica Moldova la un turneu European. Această izbândă ne dă puteri şi încredere că vor veni şi alte succese, la fel de importante”.

dsc_0016
Radion GHILAS, preşedintele Asociaţiei raionale de fotbal Soroca

LAUREAŢII ANULUI FOTBALISTIC 2016:

Cea mai bună fotbalistă U-14: DANIELA ARMAŞU

Cea mai bună fotbalistă U-16: IULIANA OUŞ

Cel mai bun portar: ION CRAVŢOV (FC Soroca)

Cel mai bun apărător: IURIE ISTRATI (FC Steaua)

Cei mai buni mijlocaşi: DUMITRU MAGA (FC Soroca), PETRU BOŢOC (FC Prietenia Agro)

Cel mai bun jucător la Cupa Regională UEFA: VASILE BOLDESCU

Cel mai bun jucător din raionul Soroca: VADIM RUSU

Premiul FAIR PLAY: FC IAROVA

Echipa cu cei mai mulţi microbişti: FC BĂDICENI

Echipa “groaza liderilor”: FC PRIETENIA AGRO

Cel mai reuşit proiect în fotbal: IP GIMNAZIUL ZASTÂNCA

Cel mai activ primar în dezvoltarea sportului: BORIS ROTARU (Şolcani)

Dan Aolei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.