Cine va câştiga Supercupa preşedintelui raionului Soroca la baschet?

Timp de trei zile, în Sala de sport a Palatului orăşenesc de cultură, vor avea loc meciurile la baschet dotate cu Supercupa preşedintelui raionului Soroca.

Competiţia se desfăşoară în conformitate cu un regulament inedit şi anume: opt cei mai bun baschetbalişti din raion – Nicolai Siniţchii, Vladimir Macarov, Iacov Hughs, Victor Ştirbu, Artiom Grişcenco, Vadim Baban, Igor Lungu şi Mihail Sidelnicov, în urma tragerii la sorţi şi-au format câte o selecţionată, care trebuia să includă un baschetbalist în vârstă de 18 ani, altul de 16 ani, al treilea de 14 ani, al patrulea de 12 ani şi, obligatoriu două fete. Altfel, toţi aceşti tineri baschetbalişti şi baschetbaliste sunt discipoli ai antrenorului Serghei Crudu.

Să menţionăm şi faptul că anul trecut Cupa transmisibilă a fost câştigată de selecţionata condusă de Mihail Sidelnicov…Detalii în numărul viitor.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.