BC „Soroca Baschet” învinge rivala din Râşcani şi rămâne pe primul loc

Discipolii antrenorului Serghei Crudu continuă parcursul foarte bun în cel de-al doilea eşalon al baschetului moldovenesc. În meciul din campionatul republican, Zona Nord, sorocenii au întâlnit pe teren propriu echipa Şcolii sportive din Râşcani.

Oaspeţii au fost egali gazdelor în doar primele cinci minute ale partidei, când ambele formaţii şi-au înscris la pasiv ratări cât roata carului. După ce spiritele şi emoţiile s-au mai domolit, cei de la BC „Soroca Baschet” au pus stăpânire pe joc şi au repurtat încă o victorie mai mult decât concludentă, 89-55!

Cei mai buni pe teren au fost membrul selecţionatei Republicii Moldova Artiom Grişcenco, care a acumulat 22 de puncte. Mihail Sidelnicov, un adevărat maestru al aruncărilor de la distanţă, şi-a înscris la activ – 19 puncte, veteranul Igor Jidcov şi americanul Iacov Hughs au acumulat câte 12 puncte, iar Vladimir Macarov – 11 puncte.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.