Rezultate remarcabile pentru sportivii de la Colegiul Tehnic Agricol din Soroca

Lupta Voevod

Şase medalii câştigate de luptătorii CTAS!

În perioada 16  – 17 decembrie, 2016, în municipioul Chişinău, s-a desfăşurat Campionatul Republicii Moldova la Lupta naţională „Voievod”, la care  au participat circa  300 de sportivi, din toate raioanele ţării, unde se practică acest gen de luptă.

Din start, absolventul Colegiului Tehnic Agricol din Soroca, Oleineac Petru, a avut o luptă grea cu deţinătorul centurii, multiplul campion al Moldovei, medaliat al competiţiilor internaţionale Alexandru Sîraciov. Primele două runde au fost la egal, iar în al treilea experienţa a câştigat în faţa  tinereţei. La acest Campionat Colegiul Tehnic Agricol din Soroca a fost prezentat de şase sportivi antrenaţi de Constantin Nesterenco, care au avut o prestaţie mai mult decât frumoasă. Cinci din ei au devenit campioni ai ţării şi au obţinut medalii de aur, iar unul a devenit vice-campion, obţinând medalia de argint.

  1. Borş Vadim – medalie de aur, categoria         -70kg
  2. Rusu Ilie – medalie de aur, categoria        – 75kg
  3. Carp Rodion – medalie de aur, categoria        – 80kg
  4. Pahom Grigore – medalie de aur, categoria +80kg
  5. Spoială Constantin– medalie de aur, categoria – 70kg
  6. Pînzari Andrei – medalie de argint, categoria – 60kg

Plus la aceasta, Carp Rodion a fost menţionat ca cel mai bun luptător al CampionatuluiPentru aceste rezultate frumoase, cu un randament înalt, echipa Colegiului s-a învrednicit de o Cupă. Felicităm toţi sportivii şi antrenorul.

 

Solovei Steliana

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.