Campioana raionului Floreşti a pierdut în faţa fetelor de la LT „Petru Rareş”!

În sala de sport a LT „Miron Costin” din oraşul Floreşti a avut loc campionatul acestui raion la volei printre echipele de fete. Printre participante s-au numărat formaţiile din Floreşti — LT „A. Cehov” şi „Apă-Canal”, Ştefănești şi Temeleuţi, iar echipa LT „Patru Rareş” din Soroca a evoluat în calitate de invitată specială… În urma unei lupte strânse, doar datorită unui setoveraj mai bun, campioană a raionului Floreşti a fost desemnată echipa Gimnaziului din satul Temeleuţi. Locul II a fost câştigat de voleibalistele de la LT din satul Ştefăneşti, iar medaliile de bronz au revenit sportivelor de la LT „A. Cehov”. Este semnificativ faptul că echipa campioană a pierdut, 1-2, meciul demonstrativ în faţa elevelor antrenorului Tudor Cebotari, de la LT „Petru Rareş” din Soroca, care au evoluat în următoarea componenţă: Ana Maria Timercan, Cristina Rotaru, Alina Dubciuc, Corina Mânăscurtă, Valeria Ivasi, Laura Prisăcari, Cătălina Bulat, Cătălina Ţurcan, Gabriela Andrievschi. (Dan AOLEI)

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.