„Amicii Nistreni” — cei mai buni la un turneu republican!

Cu ocazia Zilei mondiale a persoanelor cu dizabilităţi, la Chişinău a avut un turneu republican la trei probe sportive — golbal, joc de dame şi şah.

Cel mai spectaculos au fost competiţiile la golbal, cu participarea echipelor din Soroca, Chişinău şi Tiraspol (bărbaţi şi femei). Primul loc şi titlul de învingător a revenit sorocenilor, care au repurtat victorii în toate meciurile. Iată şi componenţa „Amicilor Nistreni” — Vitalie Gârbu, Vladislav Banari, Marcel Cazac, Sergiu Mamot, care mulţumeşte administraţiei Primăriei oraşului Soroca pentru ajutorul acordat.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.