“SOROCA-BASCHET” — lider incontestabil în Liga I, Zona Nord!

Trei victorii consecutive au obţinut elevii antrenorului Serghei Crudu în Liga I a baschetului moldovenesc.

După victoriile în faţa formaţiilor “Basco” din Bălţi şi “Olimp” din Sângerei, a venit timpul ca şi sportivii din Râşcani să se “incline” în faţa sorocenilor. Astfel, “Soroca-Baschet” a învins în deplasare cu scorul de 61-53 şi ocupă în clasament un loc I binemeritat.

Cel mai bun de pe teren a fost Nicolae Siniţchi, care a acumulat 21 de puncte. Mihail Sidelnicov şi-a înscris la activ 17 puncte, iar Artiom Grişcenco — 9 puncte. Următorul meci sorocenii îl dispută acasă, la 10 decembrie, în compania baschetbaliştilor din Donduşeni. Începutul meciului la ora 12.00.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.