„SOROCA-BASCHET” – „OLIMP” (Sângerei): 106-101!

0
138

Meci ca în NBA în Sala de sport a Palatului de cultură din Soroca – gazdele au învins oaspeţii din Sângerei cu un scor incredibil pentru cel de-al doilea eşalon al baschetului moldovenesc. Ba mai mult – balanţa meciului a înclinat spre echipa antrenată de Serghei Crudu numai după 5 minute de prelungiri (în timpul regulamentar scorul a fost de 95-95).

Altfel, „Soroca-Baschet” a început câtb se poate de bine această ediţie de campionat, două victorii din două posibile! Această victorie poate fi considerată extrem de preţioasă şi pe motiv că la soroceni nu a jucat, din cauza unei traume, liderul incontesztabil al echipei, unul dintre cei mai experimentaţi baschetbalişti din Republica Moldoca, Igor Jidcov. În lipsa acestuia. rolul de lider şi l-a asumat Mihail Sidelnicov, care a acumulta nu mai puţin de 36 puncte!  La fel de bine au evoluat şi Nicolae Siniţchii – 32 puncte şi Artiom Grişcenco – 18 puncte!

Meciul următor sorocenii îl joacă cu echipa din Râşcani (în deplasare), iar peste o săptămână primesc acasă replica formaţiei din Donduşeni.

Dan Aolei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.