“Soroca-Baschet” a început campionatul cu dreptul!

La finele săptămânii trecute a demarat ediţia ordinară a Campionatului RM la baschet. Printre protagoniştii competiţiei este şi echipa “Soroca-Baschet”.

În meciul inaugural, discipolii antrenorului Serghei Crudu au învins, în deplasare, puternica formație din Bălţi, “Basco”, scor 57-51! Cei mai buni marcatori au fost Mihail Sidelnicov — 16 puncte, Igor Jidcov — 12 puncte şi Artiom Grişcenco — 10 puncte. Mâine, 19 noiembrie, în Sala de sport a Palatului de cultură, sorocenii primesc replica baschetbaliştilor din Sângerei. Începutul partidei la ora 13.00.

Dan Aolei

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns