Cupa Gimnaziului Racovăţ rămâne acasă

La Racovăţ a avut loc un turneu la minifotbal printre copii, cu participarea echipelor gimnaziului din localitate, Zastânca, Drochia şi „Academia” (Floreşti).

În meciul pentru I loc, elevii antrenorului Petru Ciobanu a învins echipa din Floreşti, scor 1-0, iar medaliile de bronz au fost câştigate de drochieni, care au fost mai buni decât fotbaliştii din Zastânca. Sponsorul turneului a fost domnul Alexandru Cimbriciuc, care a înmânat Cupa echipei-învingătoare, dar şi premii celor mai buni tineri fotbalişti. Organizatorii mulţumesc omului de afaceri pentru acest gest frumos şi speră ca astfel de turneie să fie organizate şi în anii care vin.

Dan AOLEI

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.